Oferta & Evente

Germadhat e Shelbuemit “Akrolisi”
Ne juglindje te qytetit te Lezhes

Ne juglindje te qytetit te Lezhes ngrihet maja shkembore e Shelbuemit, 408 m mbi nivelinRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Obelisku i Kuvendit te Lezhes
Qender Lezhe Albania

Ne qender te qytetit ndodhet nje monument qe eshte ngritur ne kujtim dhe ndertim teRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kisha e Laçit
Rr. "Kisha e Shna Ndout", Laç Albania

Kisha e Laçit Kisha e Laçit është një nga objektet më të famshme dhe tradicionaleRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Lezhë – Ishull Lezhë
Lezhe Albania

Për të shkuar në Ishull – Lezhë, merrni rrugën nga qendra e qytetit drejt jugut,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Vendevarrimi i Skenderbeut
"Rruga Kuvendi i Arbërit Lezhë District 4501 Albania"

“Vendvarrimi i Skënderbeut ose Kisha-Xhami e Selimies) në Lezhë. Për vlerësimin e katedrales së varrimitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kalaja e Lezhes
Lezhe

Para se të kaloni pasditen në plazh në Shëngjin, bëni një rritje të shkurtër deriRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More