Guest House

Mali Shëngjin, Lezhë, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+355 0698860707/0696473709

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel   Vila e Bardhe e ndodhur ne malin eRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Rruga Nene Tereza, Shengjin, Lezhe, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+355 0696887800

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel   Imagjinoni një vend ku ndiheni mirë dhe keniRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share