Shkolla “Besëlidhja”

Lgj. "Beslidhja " Lezhe, Albania
068 380 6158

Përshkrimi i biznesit:

Ofert e re Rezervo

Shkolla “Besëlidhja”është krijuar në vitin 1998 me emrin  “Besëlidhja” dhe është një ndër shkollat më të vjetra në qytetin e Lezhes.

Shkolle publike 9-vjecare  ku mesimdhenje  zhvillohet me dy turne per shkak te  numrit  te lart te femijeve qe mesojne prane kesaj shkolle .

Shkolla “Besëlidhja”  gjate gjithe viteve te saj ka patur rezultate te shkelqyera  madje dhe shume pjesmarrje te nxenseve ne Olimpiada Kombetare te vlersuara me cmime .

 

Web f Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: