“Lezha” Taxi

Lezhe
+355 69 255 4761

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taxi

 

Emri ynë është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar filozofinë tonë.

Ne besojmë se një ekip i njerëzve të përkushtuar, mund të sjellë me cilësi,seriozitet dhe profesionalizëm shërbimin taxi,si asnjëherë më parë në Shqipëri . Motoja jonë është “Kudo dhe Kurdo”, për të ofruar më të mirën.

Ne nuk ofrojmë një udhëtim të zakonshëm,ne zgjedhim mënyrën më të mirë që udhëtim juaj të jetë një kenaqësi. Udhëtimi me “Lezha” Taxi në saj të makinave të tipit Skoda Superb/Rapid prodhime të vitit 2015, të pajisura me gjithë sistemet e nevojshme të sigurisë dhe komfortit, kthehet në një shëtitje relaksuese për pasagjerët. Ne mund të vërtetojme cdo fjalë tonën, kemi dëshmitar secilin prej jush që ka udhëtuar të paktën njëherë me “Lezha” Taxi.

Rezervo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: