“Blue” Bar

Rr." Kune-Shengjin", Lezha Albania
066 33 33 363

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

 

Nese deshironi te kaloni momente te kendshme me shoqorine tuaj ju sugjerojme barin tone.
Ofrojme cocktails nga te gjitah llojet e te cilsise me te mire .
Kaloni nje here tek ne dhe sdo ngeleni te zhgenyer.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open: 6AM–12AM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: