Adriatiku i vjeter

Rruga Nene Tereza, Shengjin, Lezhe, Albania
0682521329/0674480218

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

 

Hotel Bar Restorant Adriatiku i Vjeter është një tërheqje ideale për shpëtimin e familjes. Bari qe ofrohet, plazhi i mrekullueshëm dhe nje gamë e gjerë e objekteve e bëjnë këtë zgjedhje ideale për çfarëdo lloj pushimi që ju zgjidhni. Një gamë e gjerë e aktiviteteve sportive dhe të kohës së lirë janë në dispozicion. Restoranti ynë është i hapur çdo ditë gjatë gjithe ditës, duke shërbyer mysafirët dhe pushuesit me prodhime të freskëta sezonale ndërsa bari dhe salla e pritjeve shërben pije dhe ushqime gjatë gjithë ditës.

Përjetoni shijet e trashëgimisë shqiptare, të peshkut dhe të detit, plazhet me rërë dhe sportet e ujit të preferuar në Hotel Bar Restorant Adriatiku i Vjeter

Adresa: Rruga Nene Tereza, Shengjin, Lezhe, Albania

f                                                                 Rezervo

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Orari:

06:00 - 1:30

Informacion shtesë: